Linkedin

Haal meer uit uw organisatie of team!

Wie is mck

Marie-Christine-Coaching-Advies

Marie Christine Kreetz

Als gecertificeerd coach en ervaren organisatieadviseur werk ik vaak samen met leidinggevenden die geloven dat zij samen met hun team, afdeling of organisatie (nog) beter zouden kunnen functioneren en daarbij willen uitgaan van wat er al is en wat al goed gaat. Ik word gezien als een warme en tegelijk stevige en doelgerichte adviseur en coach. Kernwoorden in mijn aanpak zijn beweging en perspectief.

Ik ben in staat (management)teams en individuele leidinggevenden in beweging krijgen en te houden door perspectief te bieden op haalbare veranderingen, verbeteringen en oplossingen. Ik put daarbij niet alleen uit een zeer brede opleiding en werkervaring op het gebied van coaching, psychologie, organisatieontwikkeling en organisatie- en communicatie-advies, maar ook uit levenservaring en mijn interesse in literatuur, muziek, kunst en spiritualiteit.

MCK coaching & advies ondersteunt niet alleen leiddinggevenden en hun afdelingen of teams maar is ook graag een klankbord voor HR medewerkers die meer willen bereiken in en met hun organisatie.

Netwerk

Ik opereer in een netwerk van adviseurs en coaches.Mocht de opdracht daarom vragen, dan kan ik altijd een goed team samenstellen voor de uitvoering.

Meer details over opleiding en werkervaring?  En aanbevelingen bekijken?  Ga naar Linkedin